1 авг. 2011 г.

A night out with eip..

ok,hr ni aq ade benda sket nak cte...smlm aq ngan bf aq eip decide nak jln2...
mula2 tu ktrg beli beberpa brg keperluan aq ngan brg rumah sket...tp sebelum tu mase aq nak withdraw sisa baki duet dlm bank aq.
tetibe kad aq kene retained(sesuka hati je kan)..
aq xtau kenape drg nak retained,aq xde salah pin number ke ape..
so mood aq agak spoiled kat situ ,so untuk memulangkan semula mood aq,ktrg pon mkn dlu..
maklumla klau dah lapa,pastu duet xleh kuar,kad kene retained mmg la tension kan..so pas mkn mood aq ok sket..


pas mkn,ktrg beli belah sket brg keperluan ( la sgt)..pastu ktrg g dataran penggaram..eip nak men belon yg die br beli kat china mase trip die hr tu..
so aq pon mngambil gambar sket untuk menunjukkan kepada umum tentang kegembiraan kami mlm td..=)..
tgk eh jgn xtgk n pastikan anda jeles sekali k..=)



ade TRIPLETS...comel je,darjah 5 ,tiga2 active gile kejar belon yg eip tiup..
rase cam seronok je tgk drg...



salah seorg triplets tg terlompat2 kejar belon...x berkasut plak tu..


 drg sporting abes,tp amik gambar pon nak kene pegang tgn...



bile eip start main belon...hehe...


budak comel yg turut same memeriahkan dataran penggaram malam td..sgt obsess dgn bola merah die..




ha yg ni gambar tuan blog pulak..kene la ade jgk kan...=)



itu sahaja...selamat berpuasa sume..(Counting hours to go till buka puasa)...im going bazaar today..yayyy!!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий