9 янв. 2013 г.

Grand ward round yaw..

erm da kul 9 lebih aq bwat ape ni...
patutnye kena study untuk grand ward round...
grand ward round ni untuk sape yg xtau tu same je mcm doctor's round pagi2 tu tp sbb name die grand jadi dia up la sket..
biasenye x sume MO and SPECIALIST ade mase round biase tp mase grand ward round sume akan ade.. round yg biase sejam dua dah jadi 5-6 jam..longoh kaki den...
ni la masenye housemen kene screw kene soal mcm2 itu ini ...yela specialist2 ni nak tgk la byk mane yg ktrg dah tau mcamane nak manage pesakit2 ni..
so mase ni la sume soalan2 kuar..klau xtau jawab agak malu la sbb round ni medical students pun join so teramat  la malu klau medical student lg terrer kan...hahaha...

ok harap2 esok aq bole jawab la..klau x bole jawab pun senyum kerang busuk je la..

ala mcm x biasa...=P





cenggini la ward round lebih kurang...
k la dah kene study....

Комментариев нет:

Отправить комментарий